Eerste schooldag blond meisjeDutch Cultural Centre De Bontekoe

Bent u van plan om (tijdelijk) naar Maleisiƫ te verhuizen, maar wilt u graag dat uw kind aansluiting houdt met het Nederlands en het Nederlands onderwijs?

Dan bent u bij De Bontekoe aan het goede adres. Bij ons op school werken leerkrachten en leerlingen samen hard om de kinderen later zo soepel mogelijk te kunnen laten instromen in het Nederlandse onderwijs. Dat doen we met een lesprogramma van 120 uur per schooljaar en met lesmateriaal zoals het op een gewone school in Nederland ook wordt gebruikt.

Op maandag 29 augustus beginnen de lessen op De Bontekoe weer. Ouders ontvangen in de week van 15 augustus alle benodigde informatie voor een soepele start. Heeft u nu al vragen over het komende schooljaar, mail dan naar de directeur: hanshardeman@de-bontekoe.com

Ook kunt u informatie opvragen en uw kind aanmelden voor het nieuwe schooljaar. Dat kan via het secretariaat: secretariaat@de-bontekoe.com

BK tas

Sinds begin februari hebben we een Facebook pagina, waarop wekelijks de laatste nieuwtjes, updates, belangrijke data en ontwikkelingen op De Bontekoe terug te vinden zijn. ‘Like’ deze pagina en u blijft altijd op de hoogte!