Eerste schooldag blond meisjeDutch Cultural Centre De Bontekoe

Bent u van plan om (tijdelijk) naar Maleisië te verhuizen, maar wilt u graag dat uw kind aansluiting houdt met het Nederlands en het Nederlands onderwijs?

Dan bent u bij De Bontekoe aan het goede adres. Bij ons op school werken leerkrachten en leerlingen samen hard om de kinderen later zo soepel mogelijk te kunnen laten instromen in het Nederlandse onderwijs. Dat doen we met een lesprogramma van 120 uur per schooljaar en met lesmateriaal zoals het op een gewone school in Nederland ook wordt gebruikt.

Het huidige schooljaar is alweer bijna ten einde: op donderdag 15 juni is de laatste les. We starten weer in de laatste week van augustus, op een nieuwe locatie, namelijk Mont Kiara International School!

In het nieuwe schooljaar willen we graag een peuterspeelgroep oprichten en les geven aan kinderen die het Nederlands nog niet voldoende beheersen om deel te nemen aan de reguliere lessen van De Bontekoe.

Zie voor meer informatie het nieuwsbericht ‘Peuters en Richting-3 kinderen gezocht!’  op deze pagina.

U kunt het gehele schooljaar door informatie opvragen en uw kind aanmelden. Dat kan via het secretariaat: secretariaat@de-bontekoe.com

BK tas

Sinds 2016 hebben we een Facebook pagina, waarop regelmatig de laatste nieuwtjes, updates, belangrijke data en ontwikkelingen op De Bontekoe terug te vinden zijn.

‘Like’ deze pagina en u blijft altijd op de hoogte!

DCC De Bontekoe na afloop van de Koningsspelen op 6 mei 2017!